Home
Wij over onszelf
Praktijkruimte
Behandelingsaanbod
Relatietherapie
Individuele therapie
EMDR
kinder & jeugd
groepstherapie
Mannengroep
coaching
E-health
Interessante links
Wachtlijst
Contact
Vergoeding & Kosten
Kwaliteitsstatuut

Onze visie is dat een geïntegreerde aanpak de beste resultaten oplevert. In lijn hiermee wordt E-health dan ook niet gezien als een losstaand product. De E-health wordt als module binnen de behandeling aangeboden, naast individuele therapie.

E-health maakt zorg betaalbaar, laagdrempelig en effectief.

E- health staat voor elektronische gezondheid, ofwel zorg via internet. De online behandelmodules zijn ook toegankelijk via een tablet of smartphone. Hierdoor kunt u niet alleen tijd, maar ook plaats-onafhankelijk zorg gebruiken, waarmee de zorg laagdrempelig en meer toegankelijk wordt. U kunt op elke moment van de dag, wanneer het u uitkomt, bezig zijn met de behandeling.

Via de mobiele applicaties kunnen diverse dagboeken worden bijgehouden. Daarin kunt u op een simpele wijze een dagboekregistratie invullen. De behandelaar kan deze registraties in de behandelkamer inzien en monitoren. Naast de feedback die door de E-health behandelaar wordt gegeven, komen de onderwerpen die daarop worden besproken ook aan bod in de face-to-face gesprekken. Dit zorgt voor een goede integratie van de behandelde onderwerpen. Door de online behandelmodules wordt de gehele therapie meer gestructureerd, wat bijdraagt aan meer effectiviteit van de zorg.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor e-health en behandeling?


U kunt contact opnemen met Jos Govers & Barbara van Gog

Telefoon: 0252 702827

Indien we niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, spreekt u dan uw nummer in en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

U kunt ook e-mailen naar:
Govers-vanGog@live.nl

Praktijk Govers & van Gog
Govers-vanGog@live.nl