Home
Wij over onszelf
Praktijkruimte
Behandelingsaanbod
Relatietherapie
Individuele therapie
EMDR
kinder & jeugd
groepstherapie
Mannengroep
coaching
E-health
Interessante links
Wachtlijst
Contact
Vergoeding & Kosten
Kwaliteitsstatuut

relatietherapie

Een relatie is onderhevig aan verandering. Het kan voorkomen dat u er samen (even) niet uitkomt. Relatietherapie kan dan helpen een nieuwe manier te vinden van met elkaar omgaan.

Soms kan blijken dat één van de partners naast de relatietherapie behoefte heeft aan individuele gesprekken. Dit is mogelijk in de individuele psychotherapie.

psychotherapie

Wanneer u last heeft van klachten zoals piekeren, slaapproblemen, u voelt zich somber of lusteloos dan zou u wellicht gesprekken willen voeren
met een psychotherapeut.

Als hulpvraag horen we vaak dat klanten dichter bij hun eigen drijfveren willen komen. Ze weten niet (meer) wie ze zijn, zijn vervreemd van hun passies en dromen, hebben zich afgesloten van hun gevoelens en weten niet meer wat ze willen. Vaak beleven ze hierdoor weinig plezier in relaties en werk.

 

Individuele coaching

In de Individuele coaching kunt u gericht werken aan problemen die u tegen komt in uw dagelijks leven, bijvoorbeeld uw werk. Het is doelgericht,  praktisch met als uitgangspunt het ontdekken en versterken van uw kwaliteiten en het onderkennen van uw valkuilen. 

 

groepspsychotherapie

In een groep van zes tot acht personen wordt met elkaar gepraat over de problemen. Hierbij wordt herkenning uitgesproken en erkenning gevonden.
Een voordeel van een groep is de feedback die men krijgt van anderen. Daarnaast worden in een groep bepaalde (vastgeroeste) patronen sneller zichtbaar voor u, de therapeut en de groepsgenoten. Naast de gemengde groepen is er een mannengroep

 

Praktijk Govers & van Gog
Govers-vanGog@live.nl